Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

În data de 4 septembrie a avut loc la Muzeul Gazelor Naturale vernisajul expoziției de artă dedicată Zilei Gazistului. Pe simezele muzeului sunt expuse până în data de 26 septembrie lucrari de grafică, pictură și sculptură, realizate de către angajați ai industriei gazelor naturale.

 Proiectul ,,Eficiența Energetică" desfășurat în cea de-a treia zi la Muzeul Gazelor Naturale pentru elevii Școlii Naționale de Gaz Mediaș.

 Proiectul ,,Pionierul Gazului Natural-C.I.Motaș" împreună cu elevii din cadrul Școlii Naționale de Gaz Mediaș.

Proiectul ,,Lumea Dinozaurilor" pentru elevii claselor a-X-a din cadrul Școlii Naționale de Gaz Mediaș.

 La cererea elevilor din cadrul Școlii Naționale de Gaz Mediaș, astăzi s-a desfășurat la Muzeul Gazelor Naturale, proiectul ,,Lumea Dinozaurilor".În cadrul activității copii au aflat lucruri interesante despre viața de pe pământ, din vremea când aceasta era populată de fascinantele reptile preistorice. 

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.
Sunt de acord Nu sunt de acord