Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Proiect: ,,România 100 de ani-100 de mii de locuri deosebite”

România este o țară bogată în peisaje deosebite și este încarcată de istorie.Proiectul îşi propune să descopere şi să prezinte România cu cele peste 100 mii de locuri deosebite pe care le detine: avene, biserici, cascade, case memoriale, castele, castre, cetăţi, chei, chilii, conace, cule, dave, delte, dune, grinduri, herghelii, insule, izbucuri, mănăstiri, menhiri, monumente ale naturii, munţi, muzee, peşteri, plaje, rezervaţii, saline, sate de vis, sfincşi, sinagoge, situri istorice, staţiuni, tinoave, turnuri medievale, trovanţi, vulcani etc.

Proiectul are o frecvență lunară și se adresează elevilor.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.